Avcılar İlkokulu


Vizyon: Öğrencilerimizi koşulsuz sevgi ile evrensel bilgiye ulaştırmak adına vizyonumuz, “Önce gülümset, sonra öğret” olacaktır.

Misyon: Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.

Başarılar: .

Saatler: 09:40 başlayış 14:20 bitiş (Geçici okulumuzda ev sahibi okulun öğrencileri ile yetersiz olan okul bahçesini planlı kullanabilmek ve otobüs zamanlama ve kapasite ayarlayabilmek için anasınıfı-1.2.3. sınıflarda öğlen arası yoktur.
Isınma: Merkezi sistem kömürlü kalorifer sistemi.
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Avcılar Mahallesi öğrencileri taşınmaya başlanılan ilk günden bu yana Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin sağladığı imkanlarla öğrencilerinden hiç bir ücret talep edilmeden geçici okuluna taşınmaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Yeni Okulumuz "Zehra Ferhatoğlu Avcılar İlk/Orta Okulu" adıyla Hayırsever Agah Ferhatoğlu tarafından protokol gereği 2023 Ağustos ayında tamamlanarak teslim edilecek ve Eğitim Öğretime yeni okulumuzda devam edeceğiz.

Telefon - 0

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://avcilarilkokulu10.meb.k12.tr

Adres - İSKELE MAH. ATATÜRK 4. SK. ALTINOLUK ZAHIT EROĞLU VE AVCILAR ILKOKULU BLOK NO 2 EDREMİT / BALIKESİR

Öğretmen :7
Öğrenci :93
Derslik :6
Kütüphane Kitap Sayısı :350
Öğretim Şekli :Normal Öğretim .

Yerleşim Yeri - Avcılar Mahallesi Edremit - BALIKESİR (Geçici Adres: İSKELE MAH. ATATÜRK 4. SK. ALTINOLUK ZAHIT EROĞLU VE AVCILAR ILKOKULU BLOK NO: 2 EDREMİT / BALIKESİR )

Adres - İSKELE MAH. ATATÜRK 4. SK. ALTINOLUK ZAHIT EROĞLU VE AVCILAR ILKOKULU BLOK NO 2 EDREMİT / BALIKESİR

Ulaşım Okulumuz 2020 Şubat ayında Avcılar Mahallesindeki okulundan okulun yıkım kararı neticesinde, Şu anda bulunduğumuz Altınoluk Zahit Eroğlu İlkokulunun 3.4. katına taşınarak halen burada eğitim öğretime devam etmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 125 km , ilçe merkezine 25 km´dir.